Varmt välkommen till Perfect Dog!

Vår resa började sommaren 2015 då Whippeten Rolf kom in i vårt liv och förändrade allt! Med sina långa ben, den långa långa gumminosen och en otrolig personlighet satte han guldkant på vår familjs vardag. Han är min ständiga följeslagare och allra bästa vän.

På köpet kom även vinthundsmentaliteten, han gör allt Whippetstyle! Vara så nära som möjligt i alla lägen, sova i sängen, en självklar plats i soffan, förnärmad om han behöver ligga på golvet och allt ska vara varmt och fluffigt.

Och det var just det, varmt o fluffigt… han behöver en varm tröja och täcke när det är busväder, men vad skulle jag hitta det? Många Whippetägare syr själva men det har aldrig varit min grej. De stora djuraffärerna då? Nä, hittade inte ett enda täcke som passade!

Så tanken och idén att ta saken i egna händer började sakta men säkert att gro och i slutet på 2016 grundades Perfect Dog.

Vi vill erbjuda väl utvalda hundprodukter för stora och små hundar, med inriktning på tröjor och täcken för Vinthundar, men även andra raser. Vi handplockar alla våra varor med stor omsorg.

Tillsammans med familj, vänner och Er kunder ser vi fram emot en spännande resa med många härliga hundprodukter utvalda med stor omsorg och hjärta till just Din Perfect Dog.

 

Vi hörs

Lina

Initiativtagare och grundare av Perfect Dog